lørdag den 30. januar 2010

Spigo

Spigo
Hele Tiden
Er en spilleside, hvor man kan spille gratis på diverse online spil, og vinde "spingos" man kan bruge i deres shop (forsendelsen koster og er forholdsvis dyr...), Man har også chancen for at vinde kontanter, hvis man vinder jackpotten under det inkelte spil.

Mit tip er at optjene en slat points/spingos, og derefter kun benytte de 6 daglige skrabelodder, og de 3 daglige træk man har til at vinde Super jackpotten (som er på ca. 300.000kr lige nu). Men deres spil er jo god tidsfordriv, så hvorfor ikke spille enten kabale, diamant eller en ad de andre mange spil på deres side. Man kan trods alt vinde på til 999,99kr i de inkelte små jackpot puljer.

Kino

Kino
Hele Ugen
Hver uge laver de 1-5 nye konkurrencer, hvor man skal svare på et enkelt spørgsmål om en biograffilm. Der udtrækkes vindere blandt deltagerne, som så vinder fribilletter, DVD film, plakater m.m..

Danske Spil

Danske Spil
Hver mandag
Hver mandag er der et tilfeldigt flash spil hvor de 3-5 med højest skore vinder. Starter midnat og 24 timer frem. De vinder typisk 2 biografbiletter hver.

Hver onsdag (og resten af ugen)
Hver onsdag laver de 3 ny krydsord som man kan udfylde, og deltage i en lodtrækning om gevinsterne. Man har hele ugen til at udfylde de 3 krydsord, som har 3 forkellige sværkeds niveauer. Benyt evt. de 2 gratis opslags sider Hurray og Onlineordbogen som hjelpeværktøjer. Det kan være en fordel hvis man ikke er så erfaren med kryds og tværs.

Vind på de utallige gratis konkurrencer.

Der er rigtigt mange gratis konkurrencer på nettet. Det tager kun et øjeblik at udfylde dem daglige, ugentlige eller månedlige konkurrence, for at få chancen for at finde biografbilletter, gavekort og div. ting. Jeg har samlet nogle af mine favorit sider, hvor jeg ofte deltager i deres konkurrencer. Man kan måske sige at ens chance forøges jo flere konkurrencer man deltager i. De er mine favorit sider af forskellige oversager. Bl.a. typen af gevinst, gevinstchancen og så er de troværdige.

Husk! Du vinder ikke vis du ikke deltager!

Donere modermælk (tjen ca. 2500kr om måneden)

Hvis man er nybagt mor, kan man donere modermælk. Kvindecentralen på Hvidovre hospital køber modermælk, og hvis man donere en halv liter hver dag, kan man tjene ca. 176kr per liter eller måske ca. 2500 kr per måned. Normalt kan man kun donere modermælk de første 3 måneder efter at man har født. Oven i købet støtter man et godt formål. Læs mere om det på dr.dk hjemmeside.

Mælken bliver nemlig via Kvindemælkcentralen i Hvidovre solgt videre til neonatalafdelingerne.

Forsøgsperson (tjen fra 150kr til 3000kr per "forsøg")

Videnskabelige institutioner søger ofte personer i alle aldre og køn til deres videnskabelige forskningsprojekter. De er normalt uskadelige. Som eksempel skal man nogle gange bare spise nogle bestemte ting og til sidst blot møde op til en undersøgelse. Fortjenesten afhænger af forsøgets omfang, hvor lang tid man skal bruge og afhængig af hvad man skal gøre. Personligt vil jeg ønske jeg havde mere tid til at gøre dette (ofte forgår det i normal arbejdstid), for så havde jeg selv deltaget noget oftere. Besøg forsoegsperson.dk for at se de forskellige annoncer.

Sæddonoer (tjen 300kr per donation, op til 3000kr om måneden)

Her er nogle nemme penge, hvis man er frisk på at donere sæd. Du for f.eks. betalt 300 kr per donation, og kan gøre det op til 10 gange om måneden. De har ofte åben i weekenderne, så alle burgte havde til til at komme, hvis man selfølgelig ikke bor for langt væk. Du kan f.eks. benytte Cryos Denmark eller Nordisk Sædbank.

Du skal kun give dem nogle oplysninger om dig selv, som er fuldt annonyme for andre køberne. De vil kun få oplysninger om uddannelse, hår og øjenfarve m.m. Ingen personlige oplysninger. Næsten alle bliver godkendt som donorer.

onsdag den 27. januar 2010

YouGov

Her bliver du en del af nordens førende brugerpanel, hvor du vil modtage spørgeskemaer om alt fra dagligdagsting til politiske synspunkt og om din smag indretnings messigt m.m.

De sender spørgeskemaer ud jevnligt som tager alt fra et par minuter til ca. 20minuter at udfylde, og selvfølgelig giver de points alt afhængig af hvor lang tid det vil tage at udfylde skemaerne.

Du vil modtage alt fra 25 til 125 points per udfylt undersøgelse, som du kan bruge i deres panelstore. Her kan du f.eks. deltage i deres månedlige lodtrækning, købe diverse designer ting eller donere dine points til velgørenhed.

10 point har en værdi af ca. 1 kr. afhængig af hvad du køber for dine points. Du kan f.eks. købe Rosendhal design, OBH og Weber produkter samt ting fra mange mange andre kendte mærker.

Personlig har jeg været medlem i 5 år og købt ting til en værdi af ca. 2000 kr nu hos YouGov. bl.a. Rosendahl ting som f.eks. flaske proppen og salt og peper kvernene, samt en inkelt ting fra weber. Så jeg kan varmt anbefale denne side, det er absolut en af de bedste tjen penge/ting sider derude. Hvis jeg gav stjerner til siderne vil denne helt bestemt få topkarakterer over hele linien.

Tilmeld dig her: YouGov.com hvis dette har fanget din interesse .

CDwow

CDwow sælger CDer, DVDer, Blue Rays, Spil og Bøger til næsten halv pris af andre danske sider. Bare husk at tilmelde dig deres side/nyhedsbrev så du ved hvornår de har udsalg, eller sender et gratis gavekort/kode til dig, for yderligere rabat. Yderligere får du et gavekort for hver 10. gang du køber noget, på gennemsnitsværdien af dine 10 handler.

PointShop

PointShop er en side med utrolig mange muligheder. Men kort sagt går det ud på at optjene points så du kan købe gratis producter på deres side. Du kan optjene points ved at udfylde spørgeskemaer, tilmelde dig konkurrencer og nyhedbreve, besøge links, købe ydelser, spille på facebook, bruge dere blog, oversætte tekster, få venner til at tilmelde sig og selfølgelig ved at shoppe på andre sider som Skype og cdon m.f. De fleste ting er helt gratis. Disse ting giver alt fra 5 points til 50.000 points som du kan shoppe for.

Du kan bruge dine points på skrabe eller spille på deres roulette. Gør du det har du chancen for at vinde op til 1.000.000 points.

I butikken kan man vælge blandt 50.000 forskellige ting i alle priskladser. EDB, slik, kosmetik, smykker m.m. Så det burde være muligt at finde noget der frister dig.

Daglige points

•Besøg PointShop startside hver dag
•Svar på dagens spørgsmål
•Skriv indlæg på PointBlog dagligt
•Benyt gratis tjenester dagligt (gennemsnitligt)
Totalt antal points hver dag:

◦10 points
◦20 points
◦1.250 points
◦500 points
◦1.780 points

Andre points

•Nyhedsbrev
•Benytte tjenester der koster penge

◦ 10 points
◦ 500-80.000 points


PointShop.dk

Velkommen

Hej! og velkommen til min blog, hvor jeg giver nogle tips og anbefaler forskellige hjemmesider som kan give dig en lille ekstra skilling i din lomme.

Jeg anbefaler kun hjemmesider som jeg selv har modtaget enten penge eller ting fra. Flere af dem har jeg været medlem af i flere år med stor tilfredshed. Så nu er jeg nået dertil hvor jeg godt vil dele ud af mine erfaringer med de forskellige tjen penge hjemmesider derude, både danske og internationale sider.

Der er et hav af sider som tilbyder diverse ydelser så du kan tjene lidt ekstra. Mange af siderne virker og betaler skam også det du tjener. Men mange af siderne kræver at man bruger en masse tid på det, uden den store fortjeneste. Det er her jeg kommer ind i billedet, så jeg kan anbefale de bedste sider, og hjelpe dig til at få maks udbytte ud af dem.